Takkivetoketjujen korjailuja

Moi!


Viikko alkoi vielä pienellä hyllyjen järjestämisellä ja valmiiksi tuli. Tästä eteenpäin viikko jatkui vetoketjujen vaihtamisilla. Aloin myös ottamaan joitain kuvia vetoketjun vaihtamisista. Kävin myös Eurokankaassa ostoksilla ja sekin kauppa tuli tutuksi tämän työssäoppimisen aikana.

Työtakin vetoketjun vaihto

Ulkoilutakin vetoketjun vaihto
Kevyttoppataki vetoketjun vaihto


Viimeinen viikko starttasi vetoketjujen vaihdolla ja kahvinkeitolla. Käväisin Eurokankaassa yhden päivän aikana kaksi kertaa ja siinä sivussa kirjastossa. Loppu viikko oli pientä siivoilua ja otin jopa asiakastyön vastaan. Perjantaina opettajani Kaisa tuli tekemään arvioinnin ja toi myös laskiaispullia kahvisyötäväksi ja hyvää oli. Kiitokset Kaisalle. Siitä eteenpäin päivä jatkui tavaroitteni keräämisellä ja paikkojen siivoamisella. Perjantaina purkasin myös untuvatakista vetoketjun ja aikamoinen pöly siitä tuli, kunnes tajusin laittaa purattuun pätkään nuppineuloja jolloin untuvat pysyi takin sisällä. Tämän taktiikan kuulin joskus Kangaskauppa ompelimo Riitassa Somerolla. 

Kouluun palaaminen on ollut mukavaa. Ekapäivä oli tosin jotenkin jännittävä, taisin jopa ujostella puhuessani kavereille, joita en ollut nähnyt melkein kahteen kuukauteen paria päivää lukuun ottamatta. 


                          Kiitos kun luit ja olit mukanani tälläkin työssäoppimisjaksolla!😄

                                                Kerro kommenteissa mitä pidit.


Kommentit

  1. Nyt on työssäoppiminen ohi. Osaat nyt vaihtaa vetoketjuja toppatakkeihin😊😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä juu, mitään ei jäänyt epäselväksi🤣😀

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Verhoulun historiaa

Mitä olen oppinut ja saanut tehdä teboililla.

Habitare 2018