Helsingin reissu

Moi!

Käytiin tuossa 24. syyskuuta Helsingissä, tutustumassa helsinkiläisiin käsityöliikkeisiin. Tällä reissulla kävelyltä ei vältytty, tulihan siellä käveltyä melkein 10 km. 

Reissussa eksyimme kaveriporukan kanssa monta kertaa, joten  ilman google mapsia siellä ei olisi selvitty. Kun oltiin kavereiden kanssa käyty kaikki määrätyt paikat läpi, päätimme että käymme Pihlajakatu 23:ssa, eli Huvilakadulla ja kävimme myös katsomassa Majatalo Amandaa. Näissä Salkkareiden kuvauspaikkoissa käyminen oli päivän huippukohta.


Tulihan siellä käytyä kuvailemassa Helsingin Tuomiokirkkoa, kunnon turisti tyyliin.😂
Otin myös paljon muitakin kuvia, kuten Silja Linen laivasta...
Ja no eihän se lokkikaan saanut uiskennella rauhassa... Oli niin kuvauksellinen, että pitihän siitäkin kuva ottaa😄
Kun kello löi kaksi oli  aika lähteä takaisin Saloon, meillä oli vielä hetki aikaa ennen kuin bussi lähti, niin päätimme mennä Kamppiin vielä pyörimään. Paluumatkalla Kuuntelimme kaverin kanssa  musiikkia ja lauloimmekin siinä ääneen ja naureskeltiin aika kovaa, siinä bussikuskin takana etupenkillä. Saloon päästyä kuski kysyi minulta ja kaveriltani, että "Oottekos muistanut rukoilla, että pääsette taivaaseen?" Nauroimme tuolle kysymykselle ja nauretaan vieläkin. Taidettiin olla aika kova äänisiä, mutta ei kuski siitä mitään sanonut. 
Kun päästiin koululle lähdettiin siitä kotiin päin ja kotiin päästyäni kaaduin sänkyyn ja taisin jopa siinä ottaa pikku torkut. 




Kaipa tässä oli kaikki😄

Kiitos kun luit😃

kommentoi ihmeessä mitä pidit.😊

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Verhoulun historiaa

Mitä olen oppinut ja saanut tehdä teboililla.

Habitare 2018