Neulotut lapaset ja villasukat.

 Moi!!

On jo jonkin aikaa pitänyt näistä lapasista ja villasukista laittaa tänne jotain, mutta nyt sain aikaiseksi avattua tietokoneen ja tulla kirjottelemaan tänne. 

Tässä on ensimmäiset lapaset, jotka tein yläkoulun seitsemännellä luokalla itse. Sain koittaa langan värjäämistä ja näihin lapasiin on sitä lankaa käytetty. Nämä lapaset ovat mielestäni ihan söpöt just tuon värityksen takia. Ihmettelen vaan, että kuinka tuo joustinneule on jätetty noin lyhkäiseksi, mutta varmaan siksi, että itse tekijä on ollut vähän laiska.
En tiedä onko  itsekästä sanoa, että näistä tuli tosi hyvännäköiset.
Nämä villasukat aloitettiin vuonna 2014 tai 2015 mutta valmistuivat vasta 2017 keväällä. Tässäkin vaiheessa tekijälle on iskenyt laiskuus ja toinen sukka on jäänyt kesken. 
Kyllä  kannatti tehdä valmiiksi asti tuli lämpimät ja hienot villikset. Ja näihin villiksiin käytin Novitan 7 veljestä lankaa (75% villaa ja 25 %polyamidia).




























Nämä lapaset sain valmiiksi sentään kahden kuukauden sisällä, koska olin niin innoissani, että saan ihan itse tehdyt lapaset talvipakkasiin.😃 Olen tosi ylpeä näistä, koska nämä onnistuivat tosi hyvin ja tulivat aika nopeasti valmiiksi. Jälki lapasissa on tosi tasaista ja olen siitä ylpeä. Muutenkin nuo on nyt hienot, mitä nyt langatpätkät tuolla vähän pilkahtaa. Näihin lapasiin käytin Novitan Ajaton lankaa, joka on 100% akryylia, mutta lapaset ovat lämpimät.
     



Nämä lapaset neuloin iskälle ja sain ne valmiiksi 15 viikossa. Olen siitä vieläkin iloinen. Ja nämä lapaset tehtiinki melkee ilman äitin apua. Kärkikavennuksetki meni ulkomuistista, kun olin tehny ne jo kahesti noihin omiin lapasiin. Kun sain noi mun lapset valmiiks ni sanoin vaa iskäll ja äitill et "Seuraavaks teenki iskälle lapaset, katotaa et millo ne valmistuu, et meneeks ensvuotee vai kui pitkäll." Mut loppujen lopuks ei mennykää ens vuoteen. Iskällä on nyt hyvät  Novitan 7 veljestä langasta (75% villaa ja 25 %polyamidia) tehdyt lämpimät lapaset.


Kiitos kun luit!! 




Kommentit

  1. 🤗Ihan hieno juttu ja onnistuneet kuvat👍👌🏼👏🏻😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pall ja mikäs sii ku kuvausapu oli 6/5😀🤗

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Verhoulun historiaa

Mitä olen oppinut ja saanut tehdä teboililla.

Habitare 2018